Serveis integrals de TeamBuilding per a empreses, atraccions i tallers per a parcs de nadal, humor groc per a festes de pobles, lloguer d’inflables per a casaments, batejos i comunions.

 

Organitzar qualsevol esdeveniment amb èxit sembla una tasca fàcil des d’una perspectiva externa. Però en realitat, hi ha un equip d’organitzadors darrere que ha planificat i atès fins al més mínim detall.

Dinamitzar, divertir, muntar, desmuntar entre moltes altres coses, són passos que seguim perquè el teu esdeveniment aconsegueixi estimular l’emoció de tots els presents i que es converteixi en tot un èxit.

Evento Skittle en Barcelona

No et preocupis més, nosaltres ens encarreguem de tot, gaudeix del teu esdeveniment!

Organitzar qualsevol esdeveniment amb èxit sembla una tasca fàcil des d’una perspectiva externa. Però en realitat, hi ha un equip d’organitzadors darrere que ha planificat i atès fins al més mínim detall.

Dinamitzar, divertir, muntar, desmuntar entre moltes altres coses, són passos que seguim perquè el teu esdeveniment aconsegueixi un gran èxit.

20 anys d’experiència en tota mena d’esdeveniments, perquè sigui tot un èxit

Tarraco Adventure S.L. és una empresa situada la província de Tarragona amb més de 20 anys d’experiència dedicada a l’oci, l’esport i la diversió.

Disposem de camps de paintball i wipeout, organitzem esdeveniments infantils a l’aire lliure per tot Espanya i som distribuïdors oficials de Airfull inflatables a Europa.

Evento Skittle en Barcelona

La diferència entre un bon esdeveniment i un esdeveniment extraordinari,
és el detall.

Vols saber quin dels nostres serveis d’esdeveniments per a empreses utilitzen més els clients? Coneix les nostres opcions més populars o consulta la nostra llista completa de serveis. Segur que trobes l’esdeveniment per al teu poble, organització, família o empresa que estaves buscant!

logo enjoy your life web

Darrere d’Enjoy your life hi ha un gran projecte especialitzat
en l’oci, l’esport i la diversió.

tarraco adventure aniversari
tarraco paintball logo
logo alquiler de hinchables
logo outdoor tarragona
logo xtremepark

Gestionem totes les fases de l’esdeveniment
mitjançant els nostres monitors que garanteix l’èxit total.

icono 20 años de experiencia

20 anys
d'experiència

A “Enjoy your life – Events for living” la teva proposta serà escoltada per a saber què és exactament el que el teu esdeveniment necessita. Gràcies a la nostra experiència hem après a dur a terme tot tipus d’esdeveniments amb el major èxit possible.

icono staff

El millor staff per al teu esdeveniment

Enjoy your life disposa de monitors/as experimentats per a dur a terme el teu esdeveniment sense cap mena de problema. Muntaran i desmuntaran les atraccions, organitzaran tallers per als més petits i vigilaran el bon ús dels inflables.

icono cumplimeinto normativa

Compliment de la normativa vigent

Totes les nostres atraccions compleixen la normativa de seguretat europea UNE-EN 14.960:2014. En esdeveniments per a ajuntaments el nostre enginyer certificarà la correcta instal·lació de totes les atraccions abans de l’esdeveniment.

Hem organitzat esdeveniments per a…

Podem ajudar-te en l'organització del teu esdeveniment d'empresa des del principi perquè no hagis de preocupar-te de res.

Si desitja més informació telefoni al 692 51 66 30, contacti por Whatsapp,
enviï'ns un correu electrònic o ompli amb la seva informació el següent formulari.

14 + 4 =