Benvinguts a Enjoy Your Life!, la teva millor opció per a la contractació d’inflables per a les festes de fi de curs organitzades per l’AFA de la teva escola.

 

Som la teva empresa d’esdeveniments per a transformar qualsevol esdeveniment escolar en una experiència inoblidable plena d’alegria i emoció.

En Enjoy your life – Events for living, entenem que cada esdeveniment és únic. Per això, oferim una àmplia gamma d’inflables, des de castells i tobogans fins a pistes d’obstacles, per a adaptar-nos a la vostra necessitats i espai.

atracciones para colegios

Castells, tobogans i molta diversió t’esperen en la vostra festa de fi de curs.

Amb més de 20 anys d’experiència en el negoci dels inflables, hem perfeccionat les nostres habilitats i processos per a brindar-te un servei d’alta qualitat. Pots confiar en nosaltres perquè el teu esdeveniment sigui un èxit.

Creiem que la diversió no ha de trencar el pressupost. Oferim tarifes competitives perquè puguis gaudir dels nostres inflables.

Oferim flexibilitat en les dates i horaris de reserva per a adaptar-nos al teu programa escolar

Tractem a cada escola de manera única. El nostre equip tècnic et donarà assessorament personalitzat per a triar els inflables i atraccions que millor s’adaptin al vostre esdeveniment i respondrà a totes les teves preguntes.

atracciones para colegios

El nostre equip arribarà puntualment al lloc de l’esdeveniment i s’encarregarà de la instal·lació i vigilància de les atraccions.

En Enjoy your life – Events for living, estem emocionats de ser part de la celebració de fi de curs de la teva escola. No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres per a obtenir més informació o per a fer la teva reserva! Junts, crearem records inesborrables per als estudiants i els seus familiars en aquesta ocasió tan especial.

logo alquiler de hinchables

Disposem d’un gran catàleg de tota mena d’atraccions per als més petits de la casa

 

El nostre catàleg inclou una gran varidedad de castells inflables, pistes americanes, tobogans, toro mecànic, zona de videojocs, ludoteca, làser tag, La Cambra Cuirassada, Scalestrix, tallers de manualitats….