Anys d'experiència

Durant tots aquests anys, hem estat treballant colze a colze amb els nostres clients per a organitzar grans esdeveniments i activitats de Team Building.

Clients

La nostra creativitat i professionalitat han estat recolzades per marques de renom que han dipositat la seva confiança en nosaltres.

Esdeveniments

Hem dut a terme esdeveniments i activitats de Team Building amb gran èxit.

Províncies

Hem realitzat esdeveniments i altres accions en diverses províncies de tot el territori espanyol.

tarraco adventure aniversari

Tarraco Adventure S.L. és una empresa situada a Riudoms – Tarragona amb més de 20 anys d’experiència dedicada a l’oci, l’esport i la diversió.

 

Disposem de camps de Paintball i Wipeout a Cambrils, organitzem tot tipus d’esdeveniments indoor-outdoor per a totes les edats en tot el territori nacional.

El nostre equip jove i dinàmic comença escoltant atentament les necessitats dels nostres clients, la qual cosa ens permet crear esdeveniments altament personalitzats i adaptats a les particularitats de cada empresa, ajuntament i corporació.

Una vegada establert el projecte, treballem àrduament per coordinar l’execució de l’esdeveniment de manera integral. El nostre objectiu és aconseguir una execució perfecta, perquè el teu projecte sigui tot un èxit.

Som especialistes en tot tipus d’esdeveniments de Team Building amb atraccions inflables tant d’hivern com d’estiu.

Hem organitzat esdeveniments per a…

Les nostres línies de negoci

Podem ajudar-te en l'organització del teu esdeveniment d'empresa des del principi perquè no hagis de preocupar-te de res.

Si desitja més informació telefoni al 692 51 66 30, contacti por Whatsapp,
enviï'ns un correu electrònic o ompli amb la seva informació el següent formulari.

3 + 1 =