Diversió sense límits per a totes les edats: Organitzem parcs de Nadal i esdeveniments en festes majors per a ajuntaments dels nostres pobles i ciutats.

 

Organitzem esdeveniments en parcs de nadal i festes majors amb emocionants activitats d’inflables, Team Building o Humor Amarillo en ajuntaments de les nostres ciutats i pobles. Preparem una experiència única plena d’alegria i entreteniment per a totes les edats.

Logo Enjoy your life

Tot tipus d’esdeveniments per a la diversió
en ciutats i poblacions

 

No importa l’edat, els nostres inflables són una forma segura i emocionant de gaudir de les festivitats de moltes poblacions i ciutats. Treballem per a garantir la seguretat de tots els usuaris amb supervisió constant i equips de màxima qualitat que compleixen amb la normativa Europea UNE-EN 14.960:2014.

En Enjoy Your Life, estem compromesos a brindar-te una experiència inoblidable amb els nostres parcs de Nadal.

La gran diversitat de productes d’oci ens dona la possibilitat d’oferir als nostres clients el lloguer d’inflables o activitats a particulars i grups reduïts, així com l’organització de grans esdeveniments per a empreses, ajuntaments, escoles… Tot això acompanyat en tot moment de monitors professionals que s’encarregaran del muntatge, desmuntatge, organització i seguretat de totes les activitats contractades.

logo alquiler de hinchables

Disposem d’un gran catàleg de tota mena d’atraccions per als més petits de la casa

 

El nostre catàleg inclou una gran varidedad de castells inflables, pistes americanes, tobogans, toro mecànica, zona de videojocs, ludoteca, làser tag, La Cambra Acorada, Scalestrix, tallers de manualitats….

Vols una festa major plena de riures i somriures? No busquis més, els nostres inflables són la resposta.

En Enjoy your life, sabem que les festes majors són moments especials d’alegria i comunitat per a totes les poblacions i ciutats. És per això les nostres atraccions inflables faran que aquestes celebracions siguin encara més inoblidables.

  • Per a totes les edats: Els nostres inflables estan dissenyats per a nens i adults per igual. Des de castells inflables fins a emocionants pistes americanes, tobogans, inflables d’Humor Amarillo… tenim alguna cosa per a cada membre de la família.
  • Diversió sense fi: Vols riure, saltar i gaudir al màxim? Els nostres inflables t’ofereixen hores d’entreteniment i riures.
  • Seguretat garantida: La seguretat dels nostres visitants és la nostra màxima prioritat. Tots els inflables estan supervisats per monitors professionals i mantinguts en òptimes condicions complint amb la normativa europea UNE-EN 14.960:2014.
  • Un espai per a la imaginació: En els nostres inflables, els nens poden convertir-se en exploradors, superherois i princeses. La imaginació esta garantida!