la torre de babel escape room
logo la torre de babel

Sereu capaços d’acabar la construcció de la Torre de Babel entre vosaltres?

Estàs en l’antiga Babilònia, capital del Gran Imperi de Mesopotàmia, fortament emmurallada i dividida pel riu Eufrates, i considerada una de les portes dels Déus en la terra.

En l’afany d’igualar el poder dels Déus, els homes volen construir una torre tan alta la cúspide de la qual arribi fins a les portes del Cel.

En el moment en el qual s’inicia la construcció, Déu baixa per a veure la ciutat i, en adonar-se dels deliris de grandesa de l’ésser humà , decideix obstaculitzar la missió de construir la torre confonent el seu llenguatge.

En què consisteix el joc?

L’objectiu final del joc és acabar la construcció de la Torre abans de 60 minuts, explorant el seu contingut obrint portes per a anar desxifrant diversos enigmes en equip.

Una experiència d’oci diferent que posa a prova el teu enginy, intuïció i concentració.

Com jugar?

Un nombre de jugadors d’entre 8 i 22 persones com a màxim per a completar la construcció de la torre. Fins a 11 persones per a jugar contra el temps en una torre i 12 o més persones en mode batalla entre dos equips i dues torres.

Així que serà una hora intensa de diversió i riures, resolent enigmes, utilitzant el vostre enginy i treballant en equip… en el caos!

Qui pot jugar?

Recomanem per a majors de 8 anys, i sempre acompanyats d’adults

On jugar?

Es tracta d’un joc portàtil que podem portar on vulgueu. Es pot jugar tant en espais interiors com exteriors sense conexió elèctrica.

la torre de babel escape room

Beneficis de la Escape Room per a empleats d’empreses

Fomenta la col·laboració entre els teus empleats en desafiar-los a treballar en equip mentre intenten resoldre enigmes i escapar junts en la nostra experiència de Escape Room per a empreses. Aquesta original i divertida activitat requereix que els participants posin a prova tant les seves habilitats mentals, tot això baix pressió per a complir amb l’emocionant missió encomanada de construir la Torre de Babel.

Oferim la versàtil opció de la Torre de Babel, perfecta per a aquelles empreses que desitgen organitzar esdeveniments únics i desitgen adaptar el concepte del Escape Room a l’espai de l’esdeveniment. Els grups, composts per 8-22 persones, s’enfrontaran a endevinalles i desafiaments que hauran de resoldre en conjunt.

Porta el nostre Escape Room en qualsevol espai de la vostra empresa

Experimenta un emocionant Escape Room dissenyat en la teva empresa, ja que la Torre de Babel és un joc de Escape Room portatil. Aquesta activitat d’enfortiment d’equips està plena de desafiadors enigmes que hauràs de desxifrar en un temps limitat per a aconseguir complir amb la missió encomanada.

Oferim els nostres serveis de Escape Room en les instal·lacions de l’empresa, comptem amb una variada selecció d’espais ideals per a dur a terme l’activitat de Team Building Escape Room per a empreses. Contacti amb nosaltres i l’assessorarem en tot moment de la nostra activitat de Escape Room!

L’Escape Room es presenta com l’activitat ideal per al Team Building, propiciant la creació de grups i estimulant una comunicació fluida entre els participants, tot això en el context d’un desafiament sota pressió.

la torre de babel escape room