Posa a prova el teu lideratge i comunicació en un camp de batalla de guerra de pintura dissenyada per a enfortir equips.

 

En el nostre camp de batalla, el Paintball es converteix en una eina poderosa per a enfortir relacions, millorar la comunicació i fomentar el treball en equip.

El Paintball és una forma dinàmica i efectiva d’aconseguir un equip més fort, més cohesionat i més compromès. Contacta amb nosaltres avui mateix per a planificar una experiència de Team Building que transformarà al teu equip en un grup d’alt rendiment!

logo tarraco paintball blanc
Paintball TeamBuilding

Per què triar Paintball per a la teva pròxima activitat de teambuilding?

1. Desafiaments estratègics: El Paintball és molt més que un joc. És una oportunitat perquè el teu equip desenvolupi habilitats estratègiques, aprengui a prendre decisions ràpides i coordini atacs efectius.

2. Comunicació efectiva: La comunicació és clau quan jugues a  Paintball. Aprendràs a donar i rebre ordres clares, a treballar en equip i a adaptar-te a situacions canviants en temps real.

3. Foment de la confiança: Quan confies en els teus companys d’equip per a protegir-te i donar-te suport al camp de batalla, es crea un vincle especial. El Paintball enforteix la confiança entre els membres de l’equip.

4. Diversió total: La nostra experiència de Paintball és una explosió de diversió i emoció. Deslligaràs la teva adrenalina mentre et submergeixes en una batalla estratègica plena de riures i acció.

5. Memòries duradores: El paintball crea records compartits que perduraran molt després que acabi l’activitat. Aquestes experiències reforcen la companyia entre els membres de l’equip.

6. Esdeveniment totalment personalitzable: Adaptem el vostre esdeveniment al Paintball per a satisfer les teves necessitats específiques de Team Building, ja sigui per centrar-te en la resolució de problemes, la presa de decisions o simplement passar un dia divertit junts.

Paintball TeamBuilding

Portem l’emoció del Paintball directament fins a la teva ubicació amb la nostra carpa guerra de Paintball mòbil!

Enjoy your life ofereix l’activitat de Paintball mòvil instal·lable en qualsevol lloc, amb total seguretat ja que la carpa està completament tancada amb xarxes especials per a la practica de Paintball, de manera que cap bola pot sortir del recinte.

L’activitat s’organitza en diferents partides amb tots els participants, formant diferents equips. Amb 12.000 boles de pintura inicials poden jugar fins a 240 persones, ampliable segons les necessitats de l’esdeveniment.

L’esdeveniment inclou transpote, muntatge i material de Guerra de pintura, Segur del R.C. i monitors especialitzats.

Ideal per a ajuntaments, empreses i tot tipus d’esdeveniments de Team Building.

La nostra carpa mòbil està dissenyada pensant amb la seguretat. Proporcionem tot l’equip necessari, i els nostres instructors altament capacitats garanteixen un ambient segur i controlat. Ens encarreguem de la instal·lació i desmuntatge, així com de la gestió de tots els detalls logístics perquè tu i els teus amics o treballadors unicament hagin de gaudir.

Una emocionant partida de Paintball és una excel·lent manera d’estrènyer llaços amb els companys de treball Atreveix-te a desafiar-te!

En Tarraco Paintball, estem compromesos a oferir-te una experiència única plena d’emoció, estratègia i diversió. Disposem de 4 escenaris totalment diferents de Paintball a Tarragona. Un escenari perfecte per a alliberar el teu esperit competitiu i crear records inoblidables amb amics, familiars i companys de treball.

L’activitat de Paintball com a Team Building que oferim al nostre camp de més d’una hectaria a Vilabella – Tarragona sentiras que l’emoció mai acaba. Encara que siguis un principiant o un habitual en el Paintball, t’assegurem una experiència que no oblidaràs. Reserva la teva partida avui i prepara’t per a una jornada plena d’acció i diversió!

Dona-li curs al teu esperit competitiu i allibera el teu estrès en el nostre 4 camps de Paintball a Tarragona.

El nostre terreny abasta més d’una hectàrea d’extensió, dividit en quatre escenaris acuradament ambientats i dissenyats exclusivament per a la pràctica del Paiontball. Cadascun d’ells presenta una varietat de trinxeres i obstacles estratègicament distribuïts, afegint autenticitat i emoció al joc.

Durant la teva experiència, tindràs l’oportunitat de recórrer tots aquests emocionants escenaris. Participaràs en dues partides en cadascun d’ells, cadascuna amb jocs i objectius únics que mantindran la diversió al màxim.

Per a culminar l’experiència i alliberar tota la teva adrenalina, t’espera una partida especial que et portarà al límit de l’emoció i l’acció.

Busques una activitat emocionant a l’aire lliure? El nostre camp de Paintball és la resposta.