Benvinguts a la Gran Gimcana d’Humor Amarillo!

 

Preparin-se per a submergir-se en un món de riures, desafiaments físics i diversió sense límits. Estem emocionats de presentar-vos un esdeveniment que combina bogeria i entreteniment a lo gran.

Els equips o els participants s’enfrontaran a proves molt divertides i altres bogeries que posaran a prova el seu enginy, equilibri i, sobretot, la seva capacitat per a riure sense parar. Des de pistes americanes fins a obstacles impossibles, la Gran Gimcana d’Humor Amarillo promet ser una experiència inoblidable.

Gimcana Enyoy your life

No et perdin l’oportunitat de ser part de la Gran Gimcana d’Humor Amarillo

Contracti a “Enjoy your life – Events for living” la nostra Gran Gimcana d’Humor Amarillo, li crearem records que desafiaran la gravetat i els deixaran rient durant molt de temps.

No es perdin l’oportunitat de formar part d’aquesta experiència inflable sense igual.

Activitat de Team Building i Humor Amarillo amb inflables perfecte per a empreses i ajuntaments.

La nostra activitat de Team Building i Humor Amarillo amb inflables està dissenyada per a empreses i ajuntaments que busquen una combinació única de col·laboració, diversió i desafiaments emocionants.

Estan llestos per a una jornada de riures, col·laboració i moments emocionants? Uneix-te a nosaltres en aquesta aventura de Team Building i Humor Amarillo amb atraccions inflables i crearem junts records que duraran per sempre! Contacti’ns per a personalitzar la seva Gimcana d’Humor Amarillo segons les seves necessitats i expectatives.

Gimcana Enyoy your life
Gran Gimcama d’Humor Amarillo té 3 opcions segons les necessitats de cada esdeveniment. Totes les atraccions inflables compleixen amb la normativa europea UNE-EN 14.960:2014, així com el certificat homologat de la instal·lació.

Opció A:
Gran Gimcana

L’Opció A de la Gran Gimcana d’Humor Groc inclou les següents 9 atraccions: Hamburgueses, cos a terra, obstacles, esferes, lliscador, cambra cuirassada, 2 pistes americanes, futbol diana i paret escalada.

Opció B:
Pista Americana
Modular Gegant

La pista americana modular gegant de 65m. d’Enjoy your life – Events for living, és una opció perfecta per a fer carreres de relleus per equips. El primer equip complet que arriba al final guanya. Cada pas compta en la carrera cap al triomf!

pista modular gegante

Opció C:
Gran Gimcana

Aquesta opció de Gran Gimcana d’Humor Amarillo consta d’una Pista americana modular de 45m. més una prova de cos a terra i una altra d’obstacles.

pista amaricana modular

Totes les 3 opcions de la Gran Gimcana d’Humor Amarillo es poden organitzar en format individual (per temps) o per equips, tenint en compte les edats dels participants.

Les 3 opcions de Gimcana d’Humor Amarillo inclouen:

  1. Transport, muntatge i recollida.
  2. Monitors que dinamitzen les activitats.
  3. Dorsals o distintius, trofeus i medalles.

Exemple d’èxit de Gran Gimcana d’Humor Amarillo a Roda de Barà – Tarragona